rijangst faalangst rijlessen bij rijmo - jouw rijschool in utrecht en omgeving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel 0624108318. We helpen je graag verder!

Hoe lang duurt een rijles?

Een rijles bij ons duurt 50 minuten, maar wij adviseren in de meeste gevallen om de rijlessen als blok van 2 lessen aaneengesloten te plannen.

Kan ik ook 's avonds lessen?

Rijlessen kunnen bij rijmo niet alleen overdag, maar ook s'avonds en op zaterdagen worden gereden. 

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft verschilt enorm per persoon. Er spelen vele factoren mee, zoals ervaring, leertempo, motivatie, voorbereidingen, lesmetoden, etc. uit ervaring weten wij dat de ene cursist met weinig lessen het rijexamen zal halen, terwijl een ander hier iets langer over zal doen.

Hoe vaak rijles volgen?

Het antwoord op deze vraag hangt van diverse factoren af, zoals concentratievermogen, motivatie, financiële situatie, tijd je vrij hebt om rijlessen te nemen.

Voor de meeste cursisten geldt dat één of twee lesblokken per week het ideale tempo is voor de rijopleiding. Deze snelheid wordt door de meeste leerlingen als prettig ervaren.

Betaalmogelijkheden

Betaal per les in de auto, per maand via de bank  of in termijnen. We laten de keuze aan jou! 

Wat kost een herexamen?

Als je zakt, krijg je van ons een gratis herexamen. Dit betekent echter wel dat je moet betalen voor de lessen die tussen de twee examens vallen.

op deze manier steek je je geld in rijlessen in plaats van een duur examen.

En hoeveel lessen zijn dat dan? Dat zijn 5 dubbele lessen, oftewel 10 lessen van 50 minuten. Waarom 10 lessen? om aan de verbeterpunten te werken die de examinator heeft opgemerkt en je rijniveau niet weg laten zaken.

Heb jij last van rijangst?

Geen zorgen!
Bij rijmo hebben wij een speciale training gevolgt om hier goed mee om te kunnen gaan.

Rijangst gaat meestal gepaard met een aantal lichamelijke reacties, zoals een verhoogde ademhaling, gespannenheid, zweten, een verhoogde bloeddruk en een versnelde hartslag , enz...

Sommige leerlingen, hoe goed ze zijn, voelen angst als ze naast de examinator zitten.
Om hier beter mee om te kunnen gaan is het mogelijk om speciale rijlessen te nemen.

Rijmo is speciaal opgeleid om op een rustige, verantwoorde, wijze met jouw angst om te gaan en je zo toch te kunnen helpen met het halen van je rijbewijs.

Aan"rijangst"lessen zijn bij rijmo .nl zijn geen extra kosten verbonden!

 

Maak direct een afspraak voor een proefles en begin!


Contact
Neem direct contact op via:
+31 (0)6 241 083 18